Partneryoga Krijgerhouding

Wat mensen zeggen over YogaStar

 

Wilt u ook een bericht in ons gastenboek plaatsen stuur dan uw reactie per e-mail naar info@yogastar.nl en vermeld daarbij dat deze (eventueel anoniem) op de website geplaatst mag worden

 

26-07-21

De sessies ervaar ik als heel prettig, het geeft me rust. Ook de etherische olie die gebruikt worden zijn heerlijk van geur. De rust die ik tijdens de sessies voel doet me goed.

Linda, dank je voor deze fijne ervaring.

Hartelijk groet Lenie

 

25-07-2021

Ruim een jaar had ik bijna niets aan yoga gedaan. Toen kreeg ik het mailtje van Linda met de mogelijkheid om privé yogales te gaan volgen. Ik heb meteen gereageerd. Midden in mijn vakantie ‘s morgens om 10.00 uur was het zover. Zenuwachtig omdat het zo lang geleden was en met het gevoel dat ik helemaal opnieuw moest beginnen. Gelukkig begon het rustig aan op mijn eigen tempo. Ik had aangegeven dat ik stoelyoga wilde en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. De les was precies op maat voor mij gemaakt. En wat ik persoonlijk heel fijn vond, was dat ik me niet druk hoefde te maken over hoe ik het deed ten opzichte van anderen. Ik kreeg ook goede adviezen en tips hoe ik de oefeningen in het dagelijkse leven kan toepassen. Stoelyoga vind ik zo fijn. Ik heb een zittend beroep en kan zo tussendoor ideaal wat oefeningen doen. Eind juni heb ik nog een privé yogales gevolgd en toen gingen we een stapje verder met de oefeningen. Ik kon echt al wat verschil merken hoe dat het ging. Ik ga ook zeker nog eens een privéles volgen.

Danielle

 

21-07-2021

Ik had nog nooit een persoonlijke yogasessie gedaan en wist niet wat ik moest verwachten van de nieuwe soorten yoga waar Linda me mee zou introduceren, dus ik was erg nieuwsgierig en vond het ergens ook wel spannend. Meteen werd ik rustig bij binnenkomst waar ik al verwelkomd werd door de geur van essentiële oliën. De sessie voelde echt als een mini-vakantie, waarbij Linda de tijd nam om alles goed uit te leggen en iedere oefening op mij aanpaste. Sindsdien ga ik met regelmaat, omdat ik merk dat dit ook na de sessie nog een positieve uitwerking heeft.

Désiré

 

17-06-2021

Lieve Linda, toch maar eens even laten weten hoe gelukkig ik ben met de “privé-lessen “. De aandacht die je krijgt, de lessen die speciaal op míjn behoefte zijn ingericht, de warme handjes van Linda die de stijve spieren laten ontspannen. Ik ben er echt heel erg dankbaar voor. Ik kan deze lessen aan iedereen van harte aanbevelen. Én …. Linda, ik hoop hier nog lang van te mogen genieten !!
F.

 

16-06-2021

Ik heb een aantal persoonlijke sessies mogen ervaren bij Linda. Het is super fijn om in deze ontspannen sfeer yoga te doen. Omdat de aandacht volledig op mijn klachten en/of behoeftes gericht is, heeft het een mooi resultaat. Het is intens en je voelt de toewijding. De aromatherapie voegt ook veel toe. Ik ga met een fijn gevoel naar huis en wil dit zeker nog blijven doen. Echt aan te raden.

Lenie

 

08-11-2019

Ik vind dat Linda goed en fijn les geeft en ik heb er baat bij. Voel me al iets leniger, maar daar heb ik nog wel wat meer tijd voor nodig! En als ik thuis kom voel ik me ook happy!

Groetjes, Betty

 

15-05-2019

Met yoga bezig zijn ervaar ik als heel prettig. Ik vind het een zalige manier van mindfulness die ik als zeer ontspannend ervaar. Het ruikt ook altijd erg lekker in de yogaruimte wat daar ook aan meewerkt. De kleine groep ervaar ik ook als een pluspunt.

Ik mis soms misschien wat feedback of een spiegelwand is om zelf te kunnen kijken of mijn houding een beetje klopt. De manier van lesgeven vind ik prettig. Er gaat rust vanuit.

Soms misschien iets te veel herhaling van dezelfde instructie.

R.

Reactie van YogaStar

Beste R. Ik wil graag reageren op het jezelf niet kunnen controleren in een spiegel.

Dit wordt bij yoga bewust vermeden. Ik ben opgeleid in de zogenaamde functionele yoga waarbij het er om gaat hoe een houding "voelt" en niet hoe die "er uit ziet" en of het "klopt". Bovendien raak je afgeleid als je jezelf in de spiegel kunt bekijken en ga je over jezelf oordelen. Allemaal dingen die je bij yoga niet wilt.

Vandaar dat er geen spiegel in de yogastudio is. Ik houd iedereen goed in de gaten om te kijken of niemand iets doet waarmee hij/zij zichzelf zou kunnen blesseren en corrigeer indien nodig. Daarom geef ik ook veel instructies, zodat je weet wat je moet doen en wat je moet voelen. Als ik je niet corrigeer dan doe je het goed.

 

06-02-2019

Hallo Linda,

Sinds oktober 2018 volg ik bij jou de yin yogales op woensdag ochtend.

Vanaf de proefles voelde ik dat ik goed zat bij jou. Je hebt een prettige manier van lesgeven wat mij betreft. Rustig, duidelijk en met aandacht. Je geeft bij alle houdingen meerdere opties aan, zodat ik altijd mee kan doen.Er is veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning als dat nodig is. Dat is een voordeel van de kleine groepen waar je mee werkt. De aandacht voor diverse soorten ademhaling in het begin van de les vind ik fijn en gebruik ik veel buiten de les. De ontspanning op het eind van de les is heerlijk en de spreuk is vaak inspirerend.

Annemieke

 

03-01-2019

Beste Linda,
Ik ben blij, dat er de mogelijkheid was, dat ik yogalessen bij jou kan volgen.
Ten eerste, jouw manier van lesgeven is prettig, goed en duidelijk.  
Goede uitleg over het doel van de oefening. 
Je geeft tevens voldoende alternatieven, zodat het voor een ieder mogelijk is de oefening te doen.
De yogalessen bij jou, ervaar ik als zeer prettig en ze geven mij de nodige ontspanning.
Uli

 

25-04-2018

Sinds een paar maanden volg ik Yin Yoga les bij Linda. Ze heeft een mooie yogaruimte waar ze met goede materialen, een ontspannen muziekje en een rustgevende stem elke week weer een fijne, rustige sfeer weet te creëren.

De groepjes zijn klein (max. 4 personen), er is totaal geen competitie en ik mag zijn wie ik ben, met al mijn fysieke beperkingen. Tot mijn verrassing merk ik al na een paar lessen een fysieke verandering; ik word steeds soepeler, leniger. En doordat ik tijdens de oefeningen makkelijk in een meditatieve staat raak, ben ik na een uur Yin Yoga een ander mens. Heerlijk!

Danielle

 

03-01-2018

Ik ervaar jouw lessen zoals je ook altijd bij de beginontspanning vermeld “Dit is tijd voor jezelf”.

De uitleg van de houdingen is duidelijk en met een max. bezetting van 4 cursisten vind ik het een prettige ervaring.

Ferrie

 

13-12-2017

Ik vind het een hele fijne les, vooral omdat het een kleine groep is. De lessen worden duidelijk uitgelegd. Het geeft me vooral rust, en ontspanning.

Door wat je geleerd hebt met de ademhalingen, kom je ook beter je dag door, vooral als je het druk hebt. Je hebt jezelf beter onder controle ( tenminste ik). En de lenigheid neemt weer toe, het lichaam voelt beter aan, soepeler. Maar vooral de innerlijke rust die ik erdoor ervaar.

Hartegroet,

Joke

 

29-05-2017

Ik ga met plezier naar de hatha / yin yoga lessen van Linda. Zij geeft op rustige en professionele wijze aanwijzingen en geeft persoonlijke tips, die bij jouw lichaam passen. Zo kan ik niet altijd alle oefeningen uitvoeren, maar Linda zoekt dan een andere passende houding die hetzelfde effect geeft.

De lessen brengen mij rust en ontspanning waardoor ik iedere keer weer met plezier aan de lessen deelneem.

Groetjes, Laura

 

13-04-2017

Veel aandacht voor lijfelijke ontspanning en een prettige manier van lesgeven: een aanrader!

Ine

 

10-03-2017

Hallo Linda

Na een gesprekje met een kennis die me over jouw yogales vertelde dacht ik, dit is het juiste moment voor mij om dat ook te gaan doen! Een proefles genomen en meteen het gevoel dit is wat ik nodig heb. Een klein groepje, prettige sfeer, jouw rustige stem en totale ontspanning!

In het begin wennen aan de verschillende houdingen ivm mijn klachten, maar nu mijn draai daarin gevonden. Ik ben erg blij met jouw lessen zeker nu ze nog iets langer duren, en combinatie van oefening en ontspanning zijn. Het geeft mij in elk geval veel energie en kom nu weer meer in balans. Hoop nog lang de lessen bij je te kunnen doen.

Anja

 

06-07-2016

Beste Linda,

Ik ervaar jouw yogastudio en jouw manier van lesgeven als prettig en rustgevend.

Duidelijk met kennis van zaken en een persoonlijke benadering( max 4 personen per les).

De ruimte is prettig en schoon, dit draagt ook zeker bij aan de sfeer.

Met vriendelijke groet, Sarina.

 

02-01-2016

Al enige tijd werd mijn interesse gewekt om yogalessen te gaan volgen. De stap echter niet durven te zetten of allerlei redenen aan het bedenken waarom de les niet te gaan volgen. Een van de redenen die ik dan aangaf was dat ik er niets voor voel om in een grote groep je lichaam in allerlei uitzonderlijke houdingen te manoeuvreren. Tot ik iemand sprak die enthousiast aan het vertellen was over het volgen van yogalessen bij YogaStar. In een kleine groep het volgen van yoga en geen “extreme” houdingen. Door haar enthousiasme ben ik een proefles gaan volgen. Ik was meteen om en even enthousiast. Maar door de kleinere groepen waren de lessen al vol, dus ik werd op de reserve lijst geplaatst voor als er evt. iemand mag uitvallen. Niet veel later kreeg ik een reactie van Linda dat ze een nieuwe groep ging starten op dinsdagochtend, of ik daar deel van wilde uitmaken? Heel graag! Sindsdien volg ik iedere dinsdag met veel plezier yogalessen bij YogaStar. Het fijne van de lessen vind ik dat het iedere week anders is. Er zit afwisseling in de lessen en dat maakt het voor mij zo leuk, dat je niet weet welke oefeningen we die les gaan doen. Linda geeft in de lessen ook heel duidelijk aan waar de houding voor bedoeld is en ze heeft een hele prettige stem om je te kunnen ontspannen. Voor mij is yoga ook een moment voor mezelf zoals Linda dit aangeeft in haar lessen. Een moment van ontspanning en lichaamsgericht bezig zijn. Een balans tussen lichaam en geest. Het geeft me energie en kracht. Hoop nog vele lessen bij Linda te kunnen volgen. Linda ga zo door met het geven van Yoga.

M.

 

22-12-2015

Hallo Linda,

Na een zoektocht bij verschillende Yoga studio’s heb ik een proefles bij je gevolgd en was direct enthousiast. Ik kon af en toe een les meedoen en gelukkig kwam er een plaats vrij voor de les op woensdagmorgen. Ik geniet er iedere woensdag weer van. Je steeds afwisselende oefeningen en de ontspanning zijn fijn en hebben veel resultaat. Ook mocht ik een paar workshops bij je volgen en dat is inderdaad een cadeautje voor jezelf. Ik zal dat in 2016 zeker weer doen.

L.

 

30-09-2015

Hoi Linda,

Ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met je yogalessen. Ik dacht echt geen yogatype te zijn, maar daar ben ik zeker van terug gekomen. Wat mij enorm aanspreekt is de kleine groep (4 personen) waarin je les krijgt, en dat je zo jezelf kan zijn bij jou. Je geeft ook steeds duidelijk aan, dat als de oefening niet goed voelt, je het niet moet doen en geeft dan een alternatief en laat je in je waarde.

Elke week afwisseling is voor mij erg belangrijk en dat doe je gelukkig ook goed. En dan vooral de oceaanmuziek met de yogaswing, heerlijk! Ik ben iemand die vaak “in haar hoofd zit” en daar helpt dit zeker bij. Je vertelt ook bij de oefeningen waar deze goed voor zijn en waar ze voor dienen, dat is erg prettig. Ik hoop nog lang te genieten van de heerlijke rust in jou lessen.

Groetjes Angelique

 

07-03-2015

Ik ervaar de yogalessen als zeer fijn en snap uiteindelijk niet dat ik hier niet eerder aan ben begonnen. Voor ik begon met yoga kon ik me moeilijk ontspannen. Dacht gelijk, yoga zal wel niets voor mij zijn, maar toch maar een keer een proeflesje genomen. Gelijk de eerste les voelde ik van alles in mijn lichaam. De rustige muziek op de achtergrond drong ook goed door en bij de eerste yogales kwamen er zelfs tranen. Wow! wat is dat nu dacht ik, yoga doet iets met me. Linda heeft een rustige stem en tijdens de ontspanningsoefeningen is het fijn dat ze af en toe zegt wat je met je ademhaling kunt doen en hoe je gedachtes die opkomen weer weg kunt zetten. Nu na enkele maanden yoga bij Linda te hebben gehad lukt het me ook om oefeningen thuis toe te passen en dus thuis te ontspannen, bijvoorbeeld als ik voel dat er veel stress opkomt en het me allemaal wat te veel is geworden. Ik zet dan ook thuis rustige muziek aan, sluit mijn ogen en doe dan wat oefeningen. Dit was voorheen voor mij echt onmogelijk om zo te kunnen ontspannen. Wat ik ook fijn vind aan de yogalessen bij Linda is dat het iedere week anders is, de yogalessen zijn dus zeer variërend, het is iedere week een verrassing wat we gaan doen maar de begin- en eindontspanning zit er wel altijd in. Dat ervaar ik dus als zeer prettig!

De groepjes tijdens de yogalessen zijn klein wat ik fijn vind. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch maar een proeflesje heb genomen want het heeft mij enorm geholpen om me te kunnen ontspannen! Linda bedankt,

Liefs Diana

 

 

16-01-2015

Ik doe sinds enige tijd Yin Yoga bij YogaStar en deze yoga past bij mij.

Het doet me goed, de oefeningen brengen mij dichter bij mezelf, je hebt de tijd om te voelen wat het met je doet. Linda geeft les in een kleine groep, er is rust, alles mag er zijn zonder oordeel wat heel fijn is.

Lieve groet, N.

 

23-12-2014

Yogales bij Linda is voor mij een positieve ervaring. Het was voor mij de eerste keer dat ik in contact kwam met Yoga. Zoals velen dacht ik eerst aan het zweverige en daar ik een vrij nuchter persoontje ben vond ik dat niks voor mij.

Ik was op zoek naar iets om voor mezelf te gaan doen, iets wat me wat rustiger zou maken. Na wat surfen op het internet kwam ik Yin-Yoga tegen bij YogaStar. Dat sprak mij wel aan, ik heb nl altijd heel veel gesport maar had genoeg van de sportschool.

Yin-Yoga was een verrassing, geen zweverige toestand maar pittige oefeningen die goed voelen voor zowel je geest als je lichaam. En Linda let goed op je houding zodat je je niet kunt blesseren.

Ik ga iedere keer weer met plezier naar de les.

 

20-02-2014

Linda is a wonderful and enthusiastic yoga teacher. She has a lot of knowledge about yoga, yet continues to learn and share information with her students. The Yoga studio itself has a very meditative and spiritual feeling. Linda's classes are held in Dutch, and I am an English speaker, she was willing to accommodate me and translate during the class when needed. I also really enjoyed the meditation before the class and words of wisdom after the class, very inspiring. A really positive experience!

 

22-10-2013

Yoga has become a vital part of my life over the years - and how important it is to bring your life into balance with it, you only realize when you don't have it!
I have been attending Linda's yoga lessons for some time after a period of 6 months in which I work-relatedly was not able to follow yoga lessons.
Linda's yoga is very versatile- no lesson is the same, interesting exercises and also the theory behind it - she is very thorough and knowledgeable and is letting us participate.
I can certainly recommend it.

03-10-2013

Inmiddels heb ik 10 yogalessen bij Linda gevolgd. Linda heeft bij mij in het appartementencomplex gewoond en toen zij met haar yogalessen begon heeft ze bij ons flyers in de bus gedaan. Die flyer heb ik altijd bewaard voor “je weet maar nooit”.

Na een periode van ziek zijn in 2012 kan ik niet meer alle sport doen en leek het mij een goed idee om contact met Linda op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden van yoga. Na de proefles wist ik al dat de yoga voor mij goed zou zijn.

Ik ervaar het als “yoga op maat” en Linda houdt er rekening mee dat ik niet alles mee kan doen. Zij biedt mij dan een alternatief en dat vind ik erg fijn. Ook sluit de yoga prima aan op de lessen mindfulness die ik heb gevolgd.

 

21-09-2013

Ik was al een tijdje van plan om aan yoga te gaan doen. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik terecht bij YogaStar. Vooral het kleinschalige karakter sprak mij erg aan. Linda heeft een prettige en rustige manier van lesgeven. Tijdens de lessen worden de oefeningen goed uitgelegd en eventueel bijgestuurd door Linda en dat vind ik een groot voordeel van een wat kleinere groep. Voor mij zijn de yogalessen echt “me time”, tijd om met mijzelf en mijn lijf bezig te zijn. Met veel plezier ga ik de lessen voortzetten! Anne-Marie.

 

14-09-2013

Sinds kort volg ik in een sfeervolle ruimte yogalessen bij Linda.

Linda legt de oefeningen stap voor stap uit en geeft daarbij hele goede aanwijzingen.

Het is heel prettig dat je de oefeningen op je eigen niveau en in je eigen tempo kunt doen.

Je geest en lichaam komen in balans en tot rust.

Namasté.

 

18-08-2013

Beste lezers van deze site.

Nadat ik dit jaar in maart te horen kreeg dat ik een beginnende burn-out had en toch maar eens meer aan mezelf moest gaan denken dan aan anderen, kwam ik in gesprek met Linda.

Zij vertelde mij dat het goed zou zijn om eens een keer yoga te proberen “lekker een uurtje helemaal voor jezelf, dat doet je vast goed”.

Na even aarzelen (ik ben helemaal niet goed in ontspannen, je gedachten leeg maken en al zeker niet in aan mezelf denken) heb ik toch ja gezegd tegen een proefles.

In het begin was het best moeilijk voor mij, vooral om niet de hele tijd aan andere dingen te denken. Maar nu ik al weer een paar lessen achter de rug heb gaat het steeds beter.

Het is zo zalig, ik kan eindelijk voor het eerst in mijn leven mezelf helemaal ontspannen.

Dit komt door de fijne oefeningen die Linda goed en rustig uitlegt (goed rechtop zitten en op je ademhaling letten), maar vooral door haar fijne stem en de mooie muziek.

De eindontspanning vind ik daarom het fijnste van de hele les, je waant je dan even op een onbewoond eiland in een hangmatje aan de zee. Nou wat wil een mens nog meer!

Het gaat nu veel beter met me zelfs in stress-situaties en ik durf nu ook al een beetje meer aan mezelf te denken. Super bedankt Linda, ga zeker nog door met de lessen.

Groetjes Patricia

 

23-05-2013

Ik ben Annelies en ben bekend met yoga. Ik was een tijdje gestopt met kundalini yoga en zocht een nieuwe plek waar ik me "thuis" zou voelen, erkenning, herkenning en veilig voelen zijn de maatstaven die ik hanteer bij het volgen van yoga. Dat heb ik gevonden bij YogaStar. De lessen inspireren en raken me diep. Knelpunten op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied worden weer aangeraakt en zacht en soepel gemaakt. Linda heeft een duidelijke prettige manier van lesgeven waarbij ze zeer goed let en aangeeft op de grenzen van ieder van ons. Achter iedere oefening zit een bedoeling en dat deelt ze met je. Heel prettig. Het uur dat je in de week volgt mag voor mij 2 uur zijn zo snel is dat om. Kortom, ik vind het heerlijk en kan na de les geheel ontspannen naar huis met een goed gevoel over de les en met mezelf. Meer kan een mens zich niet wensen toch?

Vriendelijke warme groet, Annelies

 

07-03-2013

Hoi Linda, ik ervaar je manier van lesgeven echt positief. Een uurtje voor jezelf, om na een drukke week weer bij de kern te komen. Even nergens aan denken, en alle stress en spanningen los laten. Vooral de lessen met de hangmat zijn TOP en ONTSPANNEND. Ga zo door. Met vriendelijke groet, A.

 

16-01-2013

Hey Linda, graag wil ik je bedanken voor de fijne yoga lessen. Jouw manier van les geven is relaxt en ongedwongen en ik ervaar dat als prettig. Wat ik helemaal super vind is de yogaswing!!! Yoga wordt vaak gezien als zweverig en dat zal misschien op sommige plaatsen zo zijn maar niet bij jou. Spiritueel, maar met beide voeten op de grond! Relaxt en tegelijkertijd weer voelen waar al je spieren zitten. Kleine groepen, zo zie je het meteen als iemand een verkeerde houding aanneemt. Iedere week ga ik met plezier naar de yoga. Kortom een aanrader voor anderen! Liefs Connie

 

25-12-2012

Er zijn twee belangrijke redenen waarom ik bij Linda yogalessen ben gaan volgen en er nu ook mee wil doorgaan. Allereerst de persoonlijke aanpak (max. 4 personen per les waardoor er meer aandacht is per individu) en ten tweede omdat ik heel graag innerlijke rust wil. Zonder er verder dieper op in te gaan, kan ik vertellen dat 2012 zowel privé als zakelijk een slecht jaar voor mij was. Ik merkte dat ik als het ware heel vaak opgefokt was en geen rust in mijn lijf had. Vooral de manier waarop Linda de les begint en eindigt; op een rustige en kalme manier praat, geeft mij het gevoel dat ik me echt kan ontspannen en alles kan loslaten. Ook mijn angst voor de yogaswing heeft Linda weggenomen. Hoewel ik vooral in het begin de neiging had om mezelf met anderen te vergelijken, heeft Linda mij ervan overtuigd dat ik dit echt niet hoef te doen. Er zijn nu eenmaal dingen die ik i.v.m. mijn slechte knie niet of minder goed dan iemand anders kan doen. Ik hoop dan ook nog heel lang bij YogaStar lessen te kunnen volgen.

Groetjes D.

 

15-12-2012

Hoi Linda, yoga voor mij is een belangrijk onderdeel van de dag. Ik haal hier niet alleen mijn rustpunt uit, maar het doet mij ook goed. Het geeft een heerlijk gevoel. Ik voel echt dat er wat met mijn lichaam is gebeurt na afloop. De manier van lesgeven door jou is fijn, want ik hoor namelijk heel graag waar de houdingen goed voor zijn. Ook vorige week na die ontgiftingsoefeningen. Het was fijn. Bedankt hiervoor. Groetjes J.

 

05-12-2012

Ik liep al even met de gedachte rond om yogalessen te gaan volgen maar wist alleen nog niet waar. Na wat zoekwerk op het internet kwam ik terecht op de website van YogaStar. De website komt bij mij ook zeer professioneel en verzorgd over waardoor ik uiteindelijk heb gekozen voor de yogalessen bij Yogastar. Ik volg de lessen nu sinds september 2012 en heb geen spijt van mijn keuze. De studio ziet er netjes en verzorgd uit en de sfeer voelt goed. De lessen worden gegeven in kleine groepjes wat ik als zeer prettig en persoonlijk ervaar. De manier van lesgeven is heel aangenaam. Alle oefeningen worden in een rustig tempo duidelijk voorgedaan en er wordt uitgelegd waarvoor ze dienen. Linda heeft een prettige bijna hypnotiserende stem wat in combinatie met de oefeningen een heel ontspannende uitwerking heeft. Elke week na de les ga ik weer helemaal ontspannen en vol energie naar huis. Linda bedankt hiervoor!!
groetjes S.

 

04-11-2012

Hoi Linda,
Zaterdag 11 februari 2012 Open dag bij Yoga Star !!!!
Zal ik eindelijk eens gaan informeren of yoga iets voor mij is?? Ik ben dat al zoveel jaar van plan, maar het komt er nooit van.
13 februari heb ik mijn eerste kennismakingsles en na afloop had ik meteen het gevoel, yes, heerlijk!!
Wat een rustige manier van lesgeven en wat een fijne begeleiding.
Een avondje PUUR voor jezelf. Ik kijk er iedere week graag naar uit. De les met de yogaswing springt er helemaal uit, vooral de eindontspanning in de swing.
Mijn wens voor jou: heel veel succes in je knusse yogastudio met enthousiaste cursisten.
Hartelijke groet A.

 

29-08-2012

De omgeving waarin les wordt gegeven ervaar ik als rustig en dit geeft in combinatie met de kleine groep een goed uitgangspunt om je geheel te ontspannen.
De manier van lesgeven is individueel en professioneel.De eigen inzet van de leerling is belangrijk. Yoga moet je leren en ervaren. A.

 

14-07-2012

Ik volg sinds maart 2012 lessen bij YogaStar. In het verleden heb ik ook aan yoga gedaan. Echter nog niet eerder in zo’n kleine groep. Ik ervaar dit als zeer prettig en ook de rustige manier waarop Linda les geeft. Door yoga leer ik ook weer beter te luisteren naar mijn eigen lichaam.

De yogaswing geeft nog meer variatie aan de les. Ik blijf graag nog lessen volgen bij yogastar.

W.

 

05-07-2012

Na een eerste kennismaking met yoga, jaren terug, heb ik ervaren wat yoga met je kan doen. Door omstandigheden (gebouw moest plat) stopte deze yoga en ik heb het vanaf die tijd gemist. Begin 2011 ben ik weer ergens gestart maar de rust en euforie uit mijn herinnering kwamen niet terug.

Vanaf april dit jaar heb ik yogales van Linda in haar mooie (schone) yogaruimte die als 'gewijd' aanvoelt. Het is er niet zo rustig als in mijn eerste herinnering maar dat ligt aan het verkeer dat langs raast; deze mensen zouden ook gebaat zijn met yoga! Maar de rustige uitstraling van Linda zelf, vergoedt veel: het lijkt of het verkeer afneemt!!??

Verder is Linda zeer consentieus en liefdevol bezig met haar vak en heeft ze aandacht voor iedere leerling: voordeel van kleinschaligheid! Yoga geeft mij letterlijk en figuurlijk 'ruimte' en is al bijna net zo belangrijk voor mij als ademhalen!

Met liefdevolle groet, W.

 

02-06-2012

Hallo,

Ik volg sinds maart lessen bij Yogastar, en doe dit met veel plezier. Door de kleine klasjes en de rustige opbouw zijn de lessen uitstekend geschikt voor beginnende yogabeoefenaars. Er wordt veel aandacht besteed aan het leren luisteren naar je eigen lichaam voor en na de houdingen. Daardoor word je erg bewust van wat een yogahouding met je doet. De yogaswing is ook een erg grote aanwinst voor de lessen! Bedankt voor de leuke lessen Linda!

Groetjes, L.

 

02-06-2012

Hallo Linda,
Ik heb de lessen als zeer positief ervaren. In het begin ging ik toch nog over mijn grenzen en had last van mijn nek daarna. Nu weet ik dat ik niks moét, alles op mijn eigen tempo en eigen manier. Dat maak je dan ook de mensen die je begeleidt erg goed duidelijk. Ik vind het prettig dat je ook de keuze hebt, bv bij de zonnegroet: staande tegen de muur, of gewoon zoals vaak wordt aangeleerd los van de muur.
De oefeningen en de houdingen zijn erg fijn om te doen, en ja daarna voelt je lichaam heerlijk ontspannen aan. Dat is lijkt mij de functie, eerst de spanning daarna de ontspanning en de spieren loslaten. De laatste fase van het uur, de ontspanning van al je spieren en alles loslaten, dat zijn heerlijke minuten. Trouwens, ook de yogaswing vind ik geweldig, dan merk je pas dat je veel meer kunt als je voor mogelijk houdt.
Al met al dus een erg positieve ervaring. Ik kom dan ook graag weer bij je terug.
Groetjes R.

 

30-05-2012

Ik vind het prettig om in een kleine groep les te krijgen. Dit vind ik dan ook zeker een sterk punt van YogaStar. Linda geeft op een rustige, geduldige en respectvolle manier les, en neemt daarnaast voor iedereen ruimschoots de tijd en de aandacht. Je hebt niet het gevoel iedere keer steeds beter te moeten presteren, maar je mag er zijn zoals je bent. Als de les is afgelopen, voel ik mij helemaal ontspannen en kijk ik weer uit naar de volgende les. Ik ben blij dat ik besloten heb om hier yoga te volgen; ik had dit veel eerder moeten doen!

Groetjes, L.

 

 

22-05-2012

Hoi Linda,

Ik volg je lessen nu zo'n 3 maanden en het bevalt me prima!

Vooral de persoonlijke begeleiding spreekt me enorm aan, dit is het voordeel van de kleine groepen.

Door mijn beperkingen kan ik niet alles mee doen maar jij weet het altijd weer aan te passen zodat het wel lukt. Het is vaak heel druk in mijn hoofd en na een uurtje yoga kan ik er weer helemaal tegenaan, ook de oefeningen en cd's die ik van je heb geleend helpen me hier heel goed bij, zodat ik thuis mezelf ook kan ontspannen.

Groetjes F.

 

06-04-2012

Hoi Linda,

Ik ben blij dat ik begin januari eindelijk mijn goede voornemen, om me aan te melden voor yoga lessen, bij jou gedaan heb!

Jouw aandachtige, rustige manier van les geven spreekt mij enorm aan. De manier waarop jij je lessen geeft, voelen elke week weer als een kadootje aan mezelf. Alles is goed, alles mag er zijn, niets hoeft. In mijn baan heb ik regelmatig periodes dat mijn hoofd tolt van alles wat er nog geregeld en gedaan moet worden, bij jou heb ik geleerd om rust te nemen, terug te gaan naar mezelf. Het is vaak al voldoende om even wat nek en schouder oefeningen te doen, met een paar bewuste ademhalingen, om weer nieuwe energie te krijgen en te genieten van het hier en nu.

Groetjes, M (volgt lessen bij YogaStar sinds januari 2012)

 

 

19-01-2012

Ik heb bij Linda stage gelopen tijdens mijn opleiding tot yogadocent. Ik heb heel veel aan Linda gehad. Ik kreeg zelf het één en ander te verduren maar mede dankzij Linda's aanmoediging en vermogen tot aanpassing heb ik mijn stage toch kunnen afronden. We hebben veel tips uitgewisseld en zullen ook in de toekomst blijven samenwerken, ieder op onze eigen manier. De kracht van YogaStar vind ik dat Linda les geeft aan kleine groepjes. Ze heeft alle aandacht voor iedere deelnemer. En ook heel handig: je hoeft niet van te voren te shoppen, Linda verkoopt alles wat je nodig hebt! Handig toch? groetjes C.

 

18-11-2011

Linda geeft heel fijn en nuchter yogales. Wat we zo prettig vinden is de afwisseling in de lessen en het feit dat ze in de lessen oefeningen opneemt die passen bij onze persoonlijke ‘kwaaltjes’. We merken dat dit ook echt iets goeds voor ons doet. We verheugen ons elke dinsdag weer op de les.

T. en K.

 

16-11-2011

Beste Linda,

Ik wil je na enige tijd je lessen te hebben gevolgd laten weten dat ik het als zeer prettig ervaar, als dat tenminste een term is die bij yoga past. De spullen die je mij geleverd hebt bevallen ook erg goed. Ik ben van plan nog een hele tijd door te gaan. Bedankt en vriendelijke groet,

T.

 

06-06-2011

De yogariem bevalt prima. Dienstverlening was netjes verzorgd en snel.
Groet R.

 

05-06-2011

Eindelijk heb ik een manier gevonden om mijn stijve spieren in beweging te krijgen en te komen tot volledige ontspanning.

Omdat ik door lichamelijke klachten vaak wordt belemmerd in het uitvoeren en beoefenen van een sport en het voor mijn zelfvertrouwen niet goed is als ik steeds moet afhaken in een groepsles, ben ik blij dat ik YogaStar ben tegengekomen en dat ik het heb aangedurfd bij YogaStar yogalessen te gaan volgen.

Vanaf het eerste moment voelde het goed. Vooral de rustige uitstraling en stem van Linda zorgen er voor dat ik snel ontspan en tot meer in staat ben dan ik verwachtte. Op het moment dat t even niet lekker loopt met een oefening geeft Linda op een rustige manier een alternatieve houding aan. Dit zorgt ervoor dat ik niet steeds het gevoel heb te "falen" maar dat ik op mijn manier toch goed yoga kan beoefenen.

Kortom; ik ben blij met Yogastar en ik hoop voor Linda dat ze een succesvolle toekomst als gediplomeerd yogalerares tegemoet gaat.

Dit gaat zeker lukken als ik hoor wat ze in de toekomst allemaal nog voor ons in petto heeft!!!

Groetjes C.

 

03-06-2011

Ik volg nu al langere tijd yogalessen bij YogaStar en vind de lessen zeer aangenaam, duidelijk en goed gegeven.

Ik heb er veel van geleerd over ademhaling en lichaamshouding en merk dat ik er, ook al ben ik moe voordat ik ga, altijd met energie vandaan kom.

Ik hoop nog veel lessen bij YogaStar te kunnen volgen.

Ga zo door Linda

Groetjes L.