Prijzen:

 

Proefles: gratis

 

Kwartaal abonnement* : 90 euro (voor 1 vaste les per week).

 

* Dit kwartaal bedrag is gebaseerd op het jaarlijkse geplande minimum van 42 lesweken. Het jaarlijkse geplande maximum van 10 vakantieweken is hiermee al verrekend. Wanneer er meer lesweken en minder vakantieweken gepland worden in een jaar heeft dit geen invloed op het lesgeld. Vakanties van YogaStar zijn reeds verrekend in de prijs van het kwartaal abonnement en worden derhalve niet met het lesgeld verrekend. Deze weken betaal je niet en kun je dus ook niet inhalen.


Losse les: 15 euro, voor leerlingen van YogaStar 12 euro.

Privé-les, ook yin yoga met reiki en yoga met pilates (alleen op afspraak), 50 euro per uur (70 euro voor 1,5 uur en 90 euro voor 2 uur).
Privé-les voor leerlingen van YogaStar (alleen op afspraak) 40 euro per uur (55 euro voor 1,5 uur en 70 euro voor 2 uur).

De kosten voor een intake-gesprek voorafgaand aan een privé-les bedragen 25 euro. Deze kosten worden in mindering gebracht op de kosten van de privé-les indien er een afspraak gemaakt wordt voor een privé-les.

Omdat YogaStar een kleine onderneming is zijn alle door YogaStar vermelde tarieven op basis van de OVOB (omzet gerelateerde vrijstelling omzetbelasting) vrijgesteld van BTW, tenzij anders vermeld.


YogaStar heef twee mogelijkheden voor het betalen van lesgelden:


Vooruitbetaling/overschrijving:

U kunt het lesgeld overmaken naar Rabobank rekeningnummer NL47 RABO 0128 8579 86 ten name van M.C.W. van Hirtum te Valkenswaard.

Let op: vergeet niet uw voor- en achternaam en het dagdeel waarop u les volgt te vermelden bij de betaling !


Contant:

U kunt het lesgeld contant voldoen (bij voorkeur gepast) bij aanvang van de les.

Let op: alleen contante betaling (geen pin, creditcard of cheque) !