Persoonlijke sessies

vermoeidheid

Heb jij last van

stress of vermoeidheid?

stijfheid of pijn?

pijn

Wil je tijd voor jezelf om even helemaal te ontspannen en op te laden?

Herstel fysiek en mentaal door middel van

Yoga, Reiki en Aromatherapie.

In de persoonlijke sessies maak ik gebruik van:

Yoga Twist

Gentle Somatic Yoga

Uniek in Nederland. Deze vorm van yoga omvat langzame, bewuste bewegingen die het lichamelijke bewustzijn versterken. Dit stelt de beoefenaar in staat om zichzelf te corrigeren en aanhoudende, op stress gebaseerde, patronen permanent van binnenuit het lichaam (Soma) los te latenDe herstellende flows zijn ideaal om pijn, stijfheid en onbalans in de houding te corrigeren door middel van herstel van de verbinding tussen lichaam en geest.

Yin Yoga (met Reiki)

is een vorm van yoga die de bindweefsels (en daarmee de gewrichten) van het lichaam stretcht, stimuleert en versterkt. Daarnaast stimuleert deze vorm van yoga de energiedoorstroming in de meridianen en is zeer meditatief. Het grootste verschil ten opzichte van "gewone" yoga is dat deze vorm van yoga vooral bestaat uit zittende en liggende houdingen die lange tijd worden vastgehouden met de spieren ontspannen, hierdoor gaat de belasting van de houdingen naar de bindweefsels en gewrichten waardoor deze sterker worden.

Deze yogavorm kan zeer goed gecombineerd worden met Reiki (de overdracht van universele energie door handoplegging). Ik pas Reiki bij je toe tijdens de yin yoga houdingen. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

yin yoga
aromatherapie

Yoga en Aroma

Deze vorm van yoga is een combinatie van yoga met aromatherapie.

Tijdens de yoga worden etherische oliën ingezet om de yoga en meditatie te verrijken en te verdiepen en evenwicht en harmonie van lichaam en geest te herstellen.

Dit geeft een heerlijke geur beleving en versterkt de fysieke, mentale en energetische werking van yoga.

Waar:

Op dit moment geef ik geen persoonlijke sessies !

Wanneer:

Op dit moment geef ik geen persoonlijke sessies !

Duur en tarieven:

Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Dit is geheel afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Dus geen tijdsdruk of vaste tijdsduur. Wel een vaste prijs.

Per sessie betaal je € 40,00 voor één persoon en € 60,00 voor twee personen.