Online yoga met Linda

Wil jij ...

meer balans in je leven? meer rust in je hoofd? beter voor jezelf zorgen? meer evenwicht tussen in- en ontspanning?

Maar ...

werk je onregelmatig? heb je een drukke baan en ben je vaak pas laat thuis? heb je geen zin of tijd om elke week op een vast tijdstip een les te volgen?

Dan is online yoga iets voor jou !

Onbeperkt toegang tot een groot aanbod aan yogalessen, welke elke week worden aangevuld. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen en kun je gedurende de tijd dat je lid bent van YogaStar Online onbeperkt volgen, waar en wanneer je maar wilt. Heb je behoefte aan een yogales met een bepaald thema die je niet in het assortiment kunt vinden, laat het me dan weten. Indien mogelijk neem ik speciaal voor jou de desbetreffende yogales op in het aanbod.

75+ yogalessen

Waar en wanneer je wilt

Toegankelijk voor iedereen

Op het online platform van YogaStar vind je:

Yoga twist

Gentle Somatic Yoga

Uniek in Nederland. Deze vorm van yoga omvat langzame, bewuste bewegingen die het lichamelijke bewustzijn versterken. Dit stelt de beoefenaar in staat om zichzelf te corrigeren en aanhoudende, op stress gebaseerde, patronen permanent van binnenuit het lichaam (Soma) los te latenDe herstellende flows zijn ideaal om pijn, stijfheid en onbalans in de houding te corrigeren door middel van herstel van de verbinding tussen lichaam en geest.

Yin Yoga

is een vorm van yoga die de bindweefsels (en daarmee de gewrichten) van het lichaam stretcht, stimuleert en versterkt. Daarnaast stimuleert deze vorm van yoga de energiedoorstroming in de meridianen en is zeer meditatief. Het grootste verschil ten opzichte van "gewone" yoga is dat deze vorm van yoga vooral bestaat uit zittende en liggende houdingen die lange tijd worden vastgehouden met de spieren ontspannen, hierdoor gaat de belasting van de houdingen naar de bindweefsels en gewrichten waardoor deze sterker worden.

 

Yin Yoga Butterfly
Stoelyoga twist

Stoelyoga

is een vorm van yoga die wordt uitgevoerd op een stoel. Hierdoor is deze vorm van yoga ideaal voor mensen die minder mobiel zijn, maar bijvoorbeeld ook om te doen op je werk achter je bureau als je even behoefte hebt aan wat beweging. Stoelyoga is voor jong en oud, gezond en fysiek beperkt.

 

Hatha Yoga

is wat ook wel de “gewone” yoga wordt genoemd. Een vorm van yoga waarbij je de houdingen een halve tot een hele minuut aanhoudt terwijl je focust op een langzame diepe ademhaling. Deze vorm van yoga brengt balans tussen lichaam en geest en maakt je lichaam sterk en soepel

 

Yoga Driehoekshouding
Yoga Pilates

Yoga Pilates

is een combinatie van yogahoudingen met Pilates oefeningen. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve manier om je spiergroepen te versterken. In combinatie met yogahoudingen ideaal om je lichaam sterk en soepel te maken en te houden. Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core/kern) op te bouwen. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures.

Ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen hebben veel voordelen.

Ontspanning van lichaam en geest, meer energie, een betere nachtrust, een betere spijsvertering. En ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij stress en angsten.

Kortom,het regelmatig doen van ademhalingsoefeningen kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

 

Adem jij met mij mee?

 

ademhalingsoefeningen

Gratis proeflessen YogaStar Online

Wil jij de online yogalessen van YogaStar ervaren? 

Klik dan hieronder om naar de gratis proeflessen van YogaStar Online te gaan.

Het wachtwoord is: proeflessen

Doe je mee? Start nu!

Lid worden van YogaStar Online:

Wil je lid worden van YogaStar Online? en toegang krijgen tot het complete assortiment aan yogalessen? Onbeperkt toegang, waar en wanneer je wilt? Stuur een e-mail naar info@yogastar.nl.

Je ontvangt dan van mij instructies per e-mail voor de betaling van je abonnement. Betaling geschiedt door middel van een betalingsverzoek. Zodra ik je betaling ontvangen heb krijg je onbeperkt toegang tot alle yogalessen van YogaStar Online.

Tarief YogaStar Online:

De prijs voor een abonnement op YogaStar Online bedraagt € 37,50 per kwartaal. Je kunt op elk moment instappen, het bedrag voor je eerste kwartaal wordt verrekend met het aantal dagen dat je in dat kwartaal nog mee kunt doen.

Opzeggen abonnement YogaStar Online

Je abonnement kan op ieder gewenst moment worden stopgezet. Opzegging dient te geschieden uiterlijk veertien (14) dagen voor het einde van de abonnementsperiode, dus voor het einde van het lopende kwartaal.

Opzegging is alleen geldig per e-mail via info@yogastar.nl. In deze e-mail dien je duidelijk te vermelden: je naam, het e-mail adres waarmee je je voor YogaStar Online hebt aangemeld en dat je je abonnement wil opzeggen. Je krijgt van YogaStar een bevestiging van de opzegging en je zult geen nieuwe betaalverzoeken meer ontvangen. Je houdt toegang tot de lessen tot het einde van het kwartaal waarvoor je betaald hebt.

Indien je ophoudt de online lessen te volgen voordat de periode waarvoor reeds is betaald is verstreken heb je geen recht op enige terugbetaling van reeds betaalde gelden.

Indien je niet opzegt zoals hiervoor vermeld blijft de betalingsverplichting bestaan, ook als je geen gebruik maakt van het abonnement.