puur-mindfulness

Mindfulness leert je om werkelijk in het nu te leven. Doordat je in het nu kunt leven mogen eerdere ervaringen er gewoon zijn en kunnen spanningen losgelaten worden. Volledige ontspanning ontstaat wanneer we ons niet meer verbinden aan onze negatieve gedachten, ervaringen of angsten. Bij Puur Mindfulness mag je er Zijn, immers je bént al.
Cursussen in Valkenswaard worden gegeven bij YogaStar.
Kijk voor meer informatie over cursussen, persoonlijke coaching en workshops op www.puur-mindfulness.nl

 

 

happy-birthingday

Happy Birthing Day verzorgt leuke en prettige cursussen voor jou, je partner en je baby. Met veel liefde en plezier begeleiden we de zwangere op weg naar de bevalling. Onze zwangerschapsyoga lessen geven je rust, ondersteuning en de ruimte om van je zwangerschap te genieten. Je oefent met milde yogahoudingen speciaal voor de zwangerschap. Ze geven soepelheid aan het lichaam en rondom het bekken. Ook doen we oefeningen die helpen bij verschillende ongemakken die je kunt tegenkomen tijdens de zwangerschap. 

Iedere les besteden we aandacht aan de ademhaling. We doen verschillende ademhalingsoefeningen, die je gebruikt tijdens de bevalling. Een rustige ademhaling is je grootste support tijdens de weeën. Doordat we de ademhaling iedere week oefenen, krijg je er steeds meer controle over. Zo kun je de adem tijdens je bevalling gebruiken om de weeën op te vangen. En gebruik je de adem optimaal tijdens de persfase.  

Iedere les wordt afgesloten met een fijne ontspanningsoefening. Het oefenen met ontspannen is een belangrijke voorbereiding op je bevalling. Zo ervaar je, dat je makkelijker en beter kan focussen wanneer je ontspant. De innerlijke rust en concentratie helpen je om het gevoel van pijn, te laten voor wat is. Je kunt dan de focus verleggen naar je ademhaling. Een goede ontspanning heeft een gunstige invloed op de bevalling.

Kom gerust langs om een proefles te volgen en ervaar hoe fijn zwangerschapsyoga is.