Kijk hieronder voor gratis proeflessen van YogaStar Online

Gentle Somatic Yoga

Uniek in Nederland. Deze vorm van yoga omvat langzame, bewuste bewegingen die het lichamelijke bewustzijn versterken. Dit stelt de beoefenaar in staat om zichzelf te corrigeren en aanhoudende, op stress gebaseerde, patronen permanent van binnenuit het lichaam (Soma) los te latenDe herstellende flows zijn ideaal om pijn, stijfheid en onbalans in de houding te corrigeren door middel van herstel van de verbinding tussen lichaam en geest.

Yoga twist

Introductievideo Gentle Somatic Yoga

Proefles Gentle Somatic Yoga

Yin Yoga Butterfly

Yin Yoga

is een vorm van yoga die de bindweefsels (en daarmee de gewrichten) van het lichaam stretcht, stimuleert en versterkt. Daarnaast stimuleert deze vorm van yoga de energiedoorstroming in de meridianen en is zeer meditatief. Het grootste verschil ten opzichte van "gewone" yoga is dat deze vorm van yoga vooral bestaat uit zittende en liggende houdingen die lange tijd worden vastgehouden met de spieren ontspannen, hierdoor gaat de belasting van de houdingen naar de bindweefsels en gewrichten waardoor deze sterker worden.

 

Introductievideo Yin Yoga

Proefles Yin Yoga

Hatha Yoga

is wat ook wel de “gewone” yoga wordt genoemd. Een vorm van yoga waarbij je de houdingen een halve tot een hele minuut aanhoudt terwijl je focust op een langzame diepe ademhaling. Deze vorm van yoga brengt balans tussen lichaam en geest en maakt je lichaam sterk en soepel

 

Introductievideo Hatha Yoga

Proefles Hatha Yoga